Nýrská kvízová liga – 4.kolo

Nýrská kvízová liga - 4.kolo

Kdy

22 listopadu, 2024    
19:00 – 23:00

Kde

Sál nad Městskou knihovnou
Městská knihovna Nýrsko, Náměstí 81 , Nýrsko, Plzeňský kraj, Šumava

Napětí vrcholí! Po třech kolech plných zábavy a soutěžení nás čeká finální, 4. kolo Nýrské kvízové ligy, které rozhodne o celkovém vítězi letošního ročníku. Tato událost se uskuteční 22. listopadu od 19:00 v Sále nad Městskou knihovnou v Nýrsku a slibuje nejen souboj nejlepších týmů, ale také neopakovatelnou atmosféru.

V tomto rozhodujícím kole se utkají týmy, které v průběhu roku nasbíraly body ve třech předchozích kolech a je jisté, že půjde o napínavý večer plný vědomostních výzev z široké škály témat. Připravte se na otázky z různých témat, které prověří nejen vaše znalosti, ale i týmovou spolupráci.

Akce je samozřejmě otevřená i pro širokou veřejnost, takže pokud nechcete soutěžit, můžete přijít fandit svým favoritům a užít si skvělou atmosféru! Kromě napínavé soutěže bude k dispozici občerstvení a možnost dát si něco dobrého k pití, takže o pohodlí bude postaráno.

Finále slibuje nezapomenutelný večer, který završí celoroční soutěžní úsilí všech týmů. Přijďte a buďte svědky toho, kdo si odnese putovní pohár pro vítěze Nýrské kvízové ligy!

Těšíme se na vás!